Reuss Ágnes  

Marketingmenedzsment-specialista; H2020 expert evaluator

Ági a projektek menedzselésének és szervezésének motorja. Szívvel-lélekkel, nagy szakértelemmel, gondosan és pontosan végzi el a rábízott feladatokat. Személyes készségei, kompetenciái és pályafutása elismeréseként 2013-ban a szakmai zsűri beválasztotta az 50 „példakép” fiatal vállalkozó közé.


Szakmai tapasztalatok:


2016 óta az Európai Bizottság H2020 KKV-eszköz program értékelő szakértője.


Cégvezetés; vállalkozásfejlesztés; kkv-k exportfejlesztése; nemzetközi marketingmenedzsment, exportmarketing; teljes körű marketinglokalizáció (offline és online); pályázatkészítés / projektmenedzsment; gazdasági újságírás; szakfordítás; projektek értékelése.


Nyelvismeret

magyar (anyanyelv)

angol (felsőfokú nyelvvizsga)

német (felsőfokú nyelvvizsga)

olasz (felsőfokú nyelvvizsga)


Képzettség: 

BA in Marketing and International Management (Hogeschool Brabant, International Business School, Breda, Hollandia); Közgazdász nemzetközi kommunikáció szakon (Külkereskedelmi Főiskola).


Petrik Rita 

Tartalommarketing-specialista

Rita a marketingkommunikáció és a magyar nyelvű szövegírás szakértője, kreatív ötletgazda. Csaknem két évtizede dolgozik ezen a területen. Bármilyen feladatban vesz részt, az általa írt szövegek mindig szabatosak, stílusosak, jól érthetőek és hatásosak. Munkájára igényesség és maximalizmus jellemző, ugyanakkor rugalmasan alkalmazkodik az ügyfelek elképzeléseihez.


Szakmai tapasztalatok: 

magyar nyelvű szövegírás és reklámszövegírás, szakújságírás, szerkesztés, külső/belső/közösségi kommunikáció, content marketing, exportmarketing, tanulmányok/tananyagok írása, szakfordítás


Nyelvismeret: 

magyar, angol


Képzettség: 

Üveg- és porcelánipari szakirányú formatervező (MOME); Művészeti menedzser (MOME)

Desktop Site